Locatie

Over Vlissingen en omgeving

Boutique hotel Lupo is gelegen midden in het centrum van Vlissingen. Vlissingen is de havenstad aan de Westerschelde en heeft de langste boulevard van Nederland. Het is daarom ook één van de meeste populaire kustplaatsen van Zeeland. Vanaf de boulevard heeft u vaak het unieke uitzicht van de schepen die vlak langs het strand varen en kunt u hier volop genieten van het brede zandstrand met gezellig drink- en eettentjes.

De boulevard is vanaf het hotel maar een kleine 500 meter verwijderd en de perfecte uitvalsbasis voor een zonnige dag of om gewoon even lekker uit te waaien.

Vanaf de boulevard loopt u zo door naar het Nollestrand wat direct verbonden is met de duinen. Vanuit daar kunt u zelfs doorlopen naar Zoutelande en Dishoek.

Ook heeft centrum van Vlissingen veel te bieden. Het hotel ligt op steenworp afstand van het winkelcentrum van Vlissingen. Hier kunt u gezellig gaan winkelen, heerlijk vertoeven op één van de vele terrasjes of één van de meer dan 300 monumenten gaan bezichtigen. Vlissingen staat daardoor op de 30ste plaats van monumentensteden.

Vlissingen is goed te bereiken met de auto over de A58, maar heeft ook een uitstekende trein en bus verbinding. Vlissingen is de perfecte uitvalbasis om de rest van het mooie Zeeland te ontdekken!